‘Rolling Stone’ And Bored Ape Yacht Club Release Second NFT Drop

Het populaire tijdschrift Rollende steen heeft op 22 juni twee nieuwe non-fungible tokens (NFT’s) uitgebracht in samenwerking met Bored Ape Yacht Club (BAYC). Dit is de tweede keer dat de twee samenwerken voor een NFT-drop.

De nieuwe releases bevatten ook twee fysieke kunstafdrukken, die kort na de release werden verkocht. De NFT’s zijn tot 25 juni beschikbaar voor veiling op de NFT-marktplaats OpenSea.

Meer over Rollende steen x Bored Ape Yacht Club NFT’s

De NFT’s bevatten een verveelde aap en een gemuteerde aap

Afbeelding tegoed: Screenshot / Bored Ape Yacht Club / @ BoredApeYC / Twitter

De exclusieve stukken in Rollende steen x Bored Ape Yacht Club-samenwerking bevat BAYC’s verveelde aap- en gemuteerde aapversies van de aap die door het tijdschrift wordt genoemd als ‘Curtis’.

In een daarvan is de aap te zien die in een hangmat aan de steiger van het Bored Ape Clubhouse ligt te luieren. Met een jachtkapiteinspet op, tokkelt de aap op een ukelele terwijl de rook van zijn sigaar de vorm aanneemt van een jacht in de wolken.

De tweede is Rollende steensamenwerking met Mutant Ape Yacht Club. Daarin is te zien hoe de aap ontsnapt aan wat het tijdschrift beschrijft als “een gemuteerde slijmvulkaan op zijn motorfiets, die de kolkende lavapluim achter hem te slim af is.”

Hoe te bieden op de NFT’s?

Mutante Aap
Afbeelding tegoed: Screenshot / Bored Ape Yacht Club / @ BoredApeYC / Twitter

Het bieden voor de twee NFT’s, die beide geanimeerd zijn, is geopend. Iedereen kan de komende twee dagen zijn bod op OpenSea plaatsen op dezelfde manier als andere NFT-biedingen op de markt. Biedingen voor elk van de NFT’s moeten afzonderlijk worden geplaatst.

U kunt betalen in ApeCoin via de officiële Bored Ape Yacht Club-merchandisewinkel.

Winnaars ontvangen niet alleen de NFT’s, maar ontvangen ook speciale verzamelobjecten die zijn ondertekend door de oprichters van Yuga Labs die BAYC hebben gemaakt. Het collector’s item draagt ​​ook de handtekening van de kunstenaars en de CEO van Rollende steen.

De fysieke kunstafdrukken, die binnen hun beperkte tijdsbestek waren uitverkocht, werden aangeboden voor USD 100 in ApeCoin, exclusief verzendkosten. Elk van de prints meet 8,5 x 11 inch op 290 GSM fine art papier.

Rollende steen bracht zijn allereerste digitale omslag NFT uit in 2021 met BAYC. Twee apen, waaronder een mutant, stonden op de omslag, compleet met de Rollende steen logo.

(Hoofd- en aanbevolen afbeeldingscredits: Screenshot / Bored Ape Yacht Club / @ BoredApeYC / Twitter)